top of page
WHAT'S IN THE NAME? SERVICE VAN EEN ZES STERREN NIVEAU

Services

Introductie.

Bij Six Stars Hospitality geloven wij er in dat commercieel succes begint bij jouw verhaal als ondernemer. Dit verhaal vertalen wij naar de voor jou passende commerciële strategie.

 

Één van de kernpunten van het creëren van een sterke strategie is om volledige synergie te vinden tussen sales, marketing, en voor hotels ook zeker revenue.

 

Iets wat nog altijd vaak van elkaar wordt losgetrokken. Zelfs bij de grotere holdings en ketens. Ongelofelijk eigenlijk, gezien alle facetten binnen de organisatie de ultieme zelfde twee doelstellingen hebben: 1. het behalen, of overtreffen van het budget en 2. het behalen, of overtreffen van de verwachting van de gast door excellente service.

De Six Stars Hospitality Formule

Om dit te kunnen bereiken voor jouw onderneming heeft Six Stars Hospitality een formule ontwikkeld voor jouw commerciële strategie. Een model wat als blauwdruk fungeert en te allen tijde aanpasbaar en schaalbaar is. Juist om mee te kunnen groeien met jouw doelstellingen en resultaten!

Deze formule noemen wij 'jouw commerciële meetlat. Een meetlat om jouw doelstellingen te kunnen waarborgen, gericht op het vinden van de juiste klant, voor het juiste moment en voor de juiste prijs.

Service op maat

Naast het ontwikkelen van jouw commerciële strategie bieden wij meerdere services aan. Passend op jouw aangegeven behoeftes, Denk hierbij aan: 

 Partnership development

 Concept development

 Training & workshops

 Onderzoek

 Kwaliteitscontrole op het sales proces

 Sales tools

 Online third party development

 Customer & guest journey development 

 Sales & marketing business modelling

En zeker zal er nog veel meer zijn waar we samen achter komen gedurende een verdiepingsgesprek. 

 

Om je alvast op weg te helpen vind je hieronder verschillende pakketten die wij aanbieden

1.

BUSINESS DEVELOPMENT

PARTNERSHIP

Six Stars Hospitality als jouw business development partner. We starten met het vormgeven van jouw commercieel strategisch plan, gebaseerd op jouw verhaal, budget en propositie. Om deze strategie vervolgens te implementeren en te waarborgen zorgen wij vervolgens voor begeleiding en kwaliteitszorg. Een partnership gaan wij aan voor minimaal 6 maanden zodat wij ook echt het verschil voor jou kunnen maken. De frequentie en intensiteit van de samenwerking is uiteraard geheel in overleg. 

CREËREN VAN JOUW COMMERCIËLE MEETLAT

EEN MEETBARE EN SCHAALBARE STRATEGIE

PLUG & PLAY SALES TOOLS

CONTINU KWALITEIT BORGING & ZORG

WORKSHOPS & TRAINING VOOR JOU EN JOUW TEAM

TOEGANG TOT DE SIX STARS HOSPITALITY COMMUNITY

EEN ÉÉNMALIG COMMERCIEEL PROJECT

COMMERCIËLE CAMPAGNES

SALES ACTIVITEITEN OPZETTEN EN UITVOEREN

COMMERCIËLE KWALITEITSSLAG

OPZETTEN & UITWERKEN VAN PARTNERSHIPS

(HER)POSITIONEREN

Heb je behoefte aan de uitvoer van puur één commercieel project, dan helpen wij jou daar uiteraard ook graag bij. Denk aan bijvoorbeeld de opzet en uitwerking van een partnership, het positioneren van een nieuw (deel)concept, het opzetten en uitvoeren van bepaalde commerciële (sales) acties en campagnes, een kwaliteitsslag maken voor jouw commerciële afdeling of het herpositioneren van een (deel)concept. Uiteraard alles volledig op maat en in goed overleg, kijkend naar jouw commerciële doelstellingen en ondernemers-DNA.

2.

BUSINESS DEVELOPMENT PROJECT

3.

PRE-/RE OPENING

PROJECT

Zoek jij commerciële begeleiding bij het (her)openen van jouw hotel of event venue? Met de kennis, ervaring en het netwerk van Six Stars Hospitality zorgen wij voor een professioneel, solide commerciële strategie, gebaseerd op jouw doelstellingen en verhaal als ondernemer. Van onderzoek, tot planning en (gedeeltelijke) uitvoer zorgen wij voor de juiste tools en kennis, opzoek naar de juiste klant, voor het juiste moment en voor de juiste prijs. 

MARKTONDERZOEK

CREËREN VAN JOUW COMMERCIËLE MEETLAT

OPZETTEN VAN JOUW COMMERCIËLE AFDELING

PLUG & PLAY SALES TOOLS

OPZETTEN & UITWERKEN VAN PARTNERSHIPS

WORKSHOPS & TRAINING VOOR JOU EN JOUW TEAM

TOEGANG TOT DE SIX STARS COMMUNITY

COMMERCIËLE QUICK SCAN

PERSOONLIJK GESPREK

BEPALEN VAN JOUW COMMERCIËLE HULPVRAAG

WAAR LIGGEN JOUW COMMERCIËLE KANSEN?

GERICHT ADVIESRAPPORT

4.

QUICK SCAN & ADVIES RAPPORT

Puur geïnteresseerd in naar hoe jij er commercieel voor staat en gericht advies voor waar wij de kansen voor jou zien liggen? Aan de hand van een quick scan, bestaande uit een persoonlijk gesprek en inzien van verschillende data, brengen wij jou op weg in de juiste commerciële richting.

5.

TRAINING & WORKSHOPS

Wil jij jouw commerciële team (weer) scherp krijgen en voorzien van de juiste kennis en (sales) technieken? We komen graag bij je langs voor een dag(deel) om met veel enthousiasme en onze  kennis de juiste drive en focus te vinden. Ook geven we workshops over hoe jij zelf jouw commerciële meetlat kan creëren,

SALES TRAINING GERICHT OP CORPORATE, MICE, LEISURE SALES

WORKSHOP 'CREEËR JOUW COMMERCIËLE MEETLAT'

bottom of page