top of page
EEN NETWERK WAAR JE
Ú TEGEN ZEGT

Community

Als onderdeel van jouw onderneming. Dat bereik je alleen wanneer je investeert in de relatie met de gast (en klant).

De community van Six Stars Hospitality bestaat uit twee lagen. Dit zijn de Partners, direct betrokken bij het proces om jouw onderneming op de kaart te zetten, en het netwerk, gespecialiseerd in verschillende onderdelen van de industrie.

 

Werkend vanuit eenzelfde filosofie en in te zetten op basis van jouw specifieke behoeftes.

Over onze community.

Wij geloven heilig in het hebben van een sterk netwerk, echter wel volledig gericht op kwaliteit. In onze ogen heet zo'n netwerk een community. Een groep specialisten wie elkaar kennen, vertrouwen en elkaar het wederzijdse succes gunnen. Het liefst een groep ondernemers wie ook onderling af en toe genieten van een heelijk biertje of een mooi glas wijn.

Het creëren van een community is ook iets wat wij nastreven voor onze opdrachtgevers. Zorgen dat jouw gasten bij jou willen eten, drinken, vieren, vergaderen en slapen omdat ze "erbij" willen horen.

COMMUNITY IS THE
NEW COMMODITY

Netwerk.

 Logo hoteliers.com

HOTELIERS.COM - THE DIRECT BOOKING SOLUTION

Hoteliers.com sluit jouw hotel(s) online aan om (meer) directe boekingen te kunnen ontvangen. Naast de benodigde e-commerce producten bieden ze ook aansluiting op andere benodigde digitale distributiekanalen en geven ze de juiste marketingondersteuning. 

Logo hotelprofessionals

HOTELPROFESSIONALS

Opzoek naar de juiste (commerciële) kandidaten voor jouw hotel? Plaats hier de vacatures en krijgt toegang tot het grootste hotelnetwerk van Nederland.

Logo hotelvrijmibo
Logo hotel leaders network

HOTELPROFESSIONALS & HOTELVRIJMIBO

De twee grote en sterke hospitality netwerk events van Nederland. De HotelVrijMiBo is een periodiek event (4 x per jaar) georganiseerd voor een ieder werkzaam binnen de hotellerie. Hotel Leaders Network vindt 1 x per jaar plaats en brengt alle CEO, GM's en Directeuren samen door middel van een inhoudelijk congres met aansluitend netwerkmoment.

Logo the hospitality firm

THE HOSPITALITY FIRM

Echte horeca ondernemers! Van concept-creatie tot en met sterke bedrijfsplannen en uitvoering. Na het stellen van de juiste kaders bouwen ze een concept uit op basis van overtreffende Operations, een effectief team, creatieve Marketing & overzichtelijke Financiële inzichten. Met de verschillende disciplines in huis, een sterke partner in gastvrij ondernemen.

Logo hdvl design makers

HDVL DESIGNMAKERS

HDVL Designmakers ontwerpt esthetische, eigenaardige en poëtische hospitality locaties,

gericht op de complete gastbeleving. Alle ontwerpen zijn context gedreven en in vele stylen mogelijk. Voor elk project vinden zij het wiel opnieuw uit dat past bij die specifieke situatie, locatie en ambitie. Het proces begint op conceptueel niveau en eindigt net voordat het project open gaat. Abstract creatief denken, gematcht met de functionele en praktische realiteit.

Logo colourcake

COLOURCAKE

Colourcake helpt met jouw brand story te vinden, definiëren, creëren en versterken. Ofwel, het creëren en vertalen van een on- en offline brand identity en deze vervolgens om te zetten in de juiste contentstrategie en content productie.

bottom of page