top of page
JOUW VERHAAL ALS ONDERNEMER IS HET STARTPUNT VOOR COMMERCIEEL SUCCES

Dit is ons verhaal.

Wie we zijn.

EEN ONAFHANKELIJK ADVIES & SERVICEVERLENER GESPECIALISEERD IN BUSINESS DEVELOPMENT VOOR ZELFSTANDIGE HOTELS & EVENT LOCATIES

Wat we nastreven.

VOOR JOU OPZOEK NAAR DE JUISTE KLANT, OP HET JUISTE MOMENT, VOOR DE JUISTE PRIJS.

Jouw verhaal als ondernemer en het te behalen budget zetten wij om tot een heldere, meetbare en werkbare Sales & Marketing methodologie. Dit om er voor te zorgen dat alleen klanten en gasten die bij jouw bedrijfs-DNA passen bij jou komen boeken, eten, drinken, vergaderen, vieren en slapen.

JOUW VERHAAL ALS ONDERNEMER IS HET STARTPUNT VOOR COMMERCIEEL SUCCES.

Dit is de grootste overtuiging van Six Stars Hospitality. Iedere ondernemer is uniek, zo ook jouw hotel(s) of event locatie(s). Jouw verhaal is waarom jouw klanten boeken en jouw gasten bij je eten, drinken, vieren & slapen. Voor iedere Sales & Marketing professional is dit als goud in handen te hebben om voor jou de juiste klant, op het juiste moment en voor de juiste prijs te vinden.

Over het ontstaan.

JONG GELEERD IS OUD GEDAAN

Bart is als klein jongetje opgegroeid in het restaurant van zijn ouders, genaamd 'Restaurant de Zes Sterren' in Gouda, Zuid-Holland. Hij is opgegroeid met gastvrijheid en ondernemen. De eerste 23 jaar van zijn leven is dit zijn tweede thuis geweest. Logischerwijs komt hier zijn liefde voor eten, drinken en gastvrijheid vandaan.

Na het afronden van de hogere hotelschool kwam hij pas met de commerciële kant van de branche in aanraking. Dat is het moment geweest dat hij zijn echte passie ontwikkelde: Commerciële gastvrijheid.

Na verschillende commerciële functies te hebben bekleed bij diverse hotels en hotelketens, zoals:

'Grand Hotel Huis ter Duin', 'Eden Hotels', 'DoubleTree by Hilton Amsterdam', 'Room Mate Aitana' & de 3 'NH Collection Hotels' in Amsterdam ('Krasnapolsky', 'Barbizon Palace' & 'Doelen') 

... is hij gestart met Six Stars Hospitality. Uiteraard met de eervolle link naar hoe het allemaal is begonnen.

Het is dan ook zijn doel om zijn opgedane brede netwerk toe te passen op zijn inzet voor de ondernemer in de branche. Van een ondernemer, voor een ondernemer.

Lees meer over ons op de community pagina.

bottom of page