HotelVrijMiBo & Hotel Leaders Network

De twee grootste en sterkste hospitality netwerk events van Nederland. De HotelVrijMiBo is een periodiek event (4 x per jaar) georganiseerd voor een ieder werkzaam binnen de hotellerie. Hotel Leaders Network vindt 1 x per jaar plaats en brengt alle CEO, GM's en Directeuren samen door middel van een inhoudelijk congres met aansluitend netwerkmoment.

Sluit je aan bij het netwerk van
Six Stars Hospitality
Ben jij, of is jouw bedrijf gespecialiseerd binnen de commerciële hospitality en wil je je aansluiten bij het Six Stars Hospitality Netwerk? Vul je gegevens dan in en we'll get in touch!

EEN NETWERK WAAR JE Ú TEGEN ZEGT!

Colourcake

Colourcake helpt met jouw brand story te vinden, definiëren, creëren en versterken. Ofwel, het creëren en vertalen van een on- en offline brand identity en deze vervolgens om te zetten in de juiste contentstrategie en content productie.

Hoteliers.com - The Direct Booking Solution

Hoteliers.com sluit jouw hotel(s) online aan om (meer) directe boekingen te kunnen ontvangen. Naast de benodigde e-commerce producten bieden ze ook aansluiting op andere benodigde digitale distributiekanalen en geven ze de juiste marketingondersteuning. 

Hotelprofessionals

Opzoek naar de juiste (commerciële) kandidaten voor jouw hotel? Plaats hier de vacatures en krijgt toegang tot het grootste hotelnetwerk van Nederland.

The Hospitality Firm

Echte horeca ondernemers! Van concept-creatie tot en met sterke bedrijfsplannen en uitvoering. Na het stellen van de juiste kaders bouwen ze een concept uit op basis van overtreffende Operations, een effectief team, creatieve Marketing & overzichtelijke Financiële inzichten. Met de verschillende disciplines in huis, een sterke partner in gastvrij ondernemen.

HDVL Designmakers

HDVL Designmakers ontwerpt esthetische, eigenaardige en poëtische hospitality locaties, gericht op de complete gastbeleving. Alle ontwerpen zijn context gedreven en in vele stylen mogelijk. Voor elk project vinden zij het wiel opnieuw uit dat past bij die specifieke situatie, locatie en ambitie. Het proces begint op conceptueel niveau en eindigt net voordat het project open gaat. Abstract creatief denken, gematcht met de functionele en praktische realiteit.

SIX STARS HOSPITALITY

Business Development voor zelfstandige hotels en event venues die opzoek zijn naar de juiste klant, voor op het juiste moment, voor de juiste prijs!

Copyright © 2020 Six Stars Hospitality - Amsterdam, The Nederlands. All rights reserved    |    Privacy Policy