75+ JAAR ERVARING VANUIT ALLE COMMERCIËLE INVALSHOEKEN

Collectief

EIGENAAR

Bart Hilgers

Strateeg & Allround Hospitality Sales

PARTNER

Stephan Oost

Strateeg & Internationaal Event Manager (buyer)

PARTNER

Patrick van der Veen

Hospitality Coach & Sales & Event Manager (supplier)

PARTNER

Menno Blok

Revenue Specialist

'Zes Sterren Service'

Six Stars Hospitality is opgericht in januari 2019 door Bart Hilgers, vanuit zijn passie om onafhankelijke hospitality ondernemers te voorzien van de juiste commerciële kennis en vaardigheden,

RESTAURANT DE ZES STERREN

Six Stars Hospitality leent zijn naam aan het voormalig familierestaurant van Bart in Gouda: 'Restaurant De Zes Sterren'. Ook laat het wapen van Gouda een schild zien met 6 gouden sterren. De slogan van de stad luidt: 'Per aspera at astra', ofwel 'Door de doornen naar de sterren'.

TOEGEVOEGDE WAARDE

Uiteraard hebben sterren ook een voor de hand liggende link met de hospitality. Wat dat betreft staat de zesde ster voor het leveren van toegevoegde waarde aan zelfstandige hotels en event venues.

PARTNERS

Inmiddels hebben Stephan Oost, Patrick van der Veen en Menno Blok zich aangesloten om met hun verschillende expertises en ervaringen meerdere kanten van de commerciële hospitality te kunnen coveren.

Copyright © 1994 'Restaurant de Zes Sterren'
Sluit je aan bij het collectief van
Six Stars Hospitality
Ben jij zelfstandig/onafhankelijk en gespecialiseerd binnen de commerciële hospitality en wil je je aansluiten bij het Six Stars Hospitality Collectief? Vul je gegevens dan in en we'll get in touch!

SIX STARS HOSPITALITY

Business Development voor zelfstandige hotels en event venues die opzoek zijn naar de juiste klant, voor op het juiste moment, voor de juiste prijs!

Copyright © 2020 Six Stars Hospitality - Amsterdam, The Nederlands. All rights reserved    |    Privacy Policy